SteakGrill
Přijďte se přesvědčit, že umíme na grilu, na gridlu nebo ve woku připravit celou řadu mezinárodně populárních jídel z masa, drůbeže a ryb tak, jako nikdo jiný.
Koncept STEAKGILL© byl vypracován jeho tvůrcem Michaelem Klímou na základě dvacetiletých zkušeností a práce v amerických steakhouses od kterých se ale liší tím, že mimo steků nabízí celou škálu populárních mezinárodních jídel připravených z prvotřídních čerstvých surovin na logistické sestavě unikátního amerického zařízení jako jsou plynové grily, gridly, fritézy a v neposlední řadě na speciálním kalifornském čínském sporáku.
Vypracování jakéhokoliv konceptu je jedna věc avšak důležité je uvézt daný koncept v život což se ku spokojenosti všech hostů podařilo majiteli této restaurace panu Jardovi Honzajkovi.
Jídla konceptu STEAKGILL© jsou připravována z čerstvých potravin unikátní metodou assembly cooking na objednávku což ale nelze zaměňovat dnes již zprofanovanou minutkovou kuchyni.